GeoProArte, de nieuwe Rembrandt

Het is een veelbelovende uitspraak van fabrikant MBI: ‘de nieuwe Rembrandt’. Doorontwikkeld en geproduceerd op een gloednieuwe, duurzame productielijn.

Kwaliteiten GeoProArte

De nieuwe productielijn zorgt voor een zorgvuldige opbouw van lagen om de kwaliteit van de GeoProArte te genereren. Een betonnen basis met daarop 6 coating lagen en 1 laag met een digitale print. De coating lagen hechten aan het betonnen element en beschermen de digitale print. Water en vuil krijgen amper de kans om de tegel binnen te dringen. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden. Daarnaast geven 2 lagen een UV-bescherming aan de tegel. Verkleuring zal hierdoor ook minimaal zijn.

GeoProArte opbouw Timmerman Sierbestrating6 beschermingslagen

Bovenop de betonnen onderlaag komt een vocht beschermende coatingslaag (zie illustratie). Deze beschermd de print tegen optrekkend vocht. Vervolgens komt er een unieke primerlaag met daarop de digitale print. De digitale print zorgt voor de prachtige uitstraling. Door nieuwe technieken is de GeoProArte in staat de ‘looks en feels’ die u in de showtuin ziet ook in uw tuin te beleven. De 4 bovenste lagen beschermen ‘De nieuwe Rembrandt’ tegen invloeden van buitenaf. UV-bescherming tegen verkleuring en een toplaag welke zorgt voor stroefheid en slijtvastheid.

Afwerking

Om de terrastegel fraai af te werken is de GeoProArte voorzien van een mini facet. Daarnaast hebben de tegels een afstandhouder. Hierdoor kunnen de tegels tegen elkaar aan verwerkt worden. U hoeft de naden/voegen alleen maar te vullen met een inveegzand. Onkruid krijgt een minimale kans om te ontwikkelen. Tip: Breng ieder jaar een nieuw laagje inveegzand aan om de naden goed vullend te houden en kieming van onkruid tegen te gaan.

Waarom kiezen voor de GeoProArte

Betonnen tegels onderscheiden zich op drie fronten in kwaliteit en prijs: kleurvastheid, vocht intrekking en vuil aantrekking. Bij basis tegels (het goedkopere segment) is verkleuring naar 1 a 2 jaar zichtbaar en trekken vocht en vuil snel in. Vocht maakt de structuur van tegel minder en vuil geeft een mindere uitstraling. Is dit eenmaal in de tegel getrokken, dan krijgt u dit er niet meer uit. De bestrating verliest zijn waarde en kwaliteit. GeoProArte Timmerman Sierbestrating Bij de GeoProArte is dit allemaal van ongekende kwaliteit. De makers van deze serie zeggen dat het nagenoeg dezelfde kwaliteit heeft als keramiek:
  • Zeer lang kleurvast
  • Extreem hoge bescherming tegen vocht en vuil
  • Unieke uitstraling door digitale print
  • Eenvoudig te verwerken
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur

Veelzijdige stijlen

Er is een brede range aan soorten in de GeoProArte serie ontwikkeld. Van natuurlooks zoals hout-, quartz-, en hardsteen. Maar ook uitgesproken authentieke looks in industriële stijlen en gevarieerde mozaïek designs. De digitale print geeft een prachtige uitstraling aan uw terras. Nieuwsgierig geworden of de GeoProArte ook iets voor u is? Bekijk de nieuwe serie alvast in onze showtuin en laat u informeren door onze specialisten. [av_button label=’Ervaar de GeoProArte in onze showtuin’ link=’page,23′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-uvgjw3′ custom_class=” admin_preview_bg=”] [av_productgrid categories=’8618′ columns=’3′ items=’6′ wc_prod_visible=” wc_prod_hidden=” wc_prod_featured=” offset=’0′ sort=’price’ paginate=’no’ av_uid=’av-133rzo3′ custom_class=”] [av_button label=’Bekijk hier alle GeoProArte’ link=’product_cat,8618′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-rkmfjn’ custom_class=” admin_preview_bg=”]