Landelijke tuin

Een prachtig landelijke tuin waar de bestrating geheel in balans is met de stijl van de woning en de inrichting van de tuin. Er zijn gekozen voor de volgende bestratingsmaterialen:

  • GeoCeramica Entree 60x60x4cm Flow Taupe
  • GeoCeramica Weathered Oak 120x30x4cm Caledonia
  • Ares Waalformaat

GeoCeramica 60x60x4cm Flow Taupe

De GeoCeramica 60x60x4 Flow Taupe biedt de kwaliteit van keramisch, maar met een toegankelijke prijs. De tegels zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit én design. De kleur Flow heeft een prachtige beton-look welke een unieke uitstraling aan uw terras geeft.

GeoCeramica Weathered Oak 120x30x4cm Caledonia

De GeoCeramica 120x30x4 Weathered Oak Caledonia is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Alle noesten, barsten en verkleuringen die hout karakter geven liggen besloten in dit ontwerp. De beste benadering van een ‘houten vloer’ met de meest hoogwaardige keramische eigenschappen die er zijn. Wel de natuurlijke robuustheid maar de voordelen van keramiek, een slimme keuze.

Ares waalformaat

De Ares waalformaat is een door en door gebakken waaltje met een donkere uitstraling. Het materiaal wordt verantwoord gewonnen uit rivierklei en op 1200 graden gebakken. Hierdoor is het materiaal kleurvast en bestand tegen vocht en vuil aantrekking.

WAAROM ZIJN DEZE MATERIALEN GEKOZEN?

Keramische tegels en gebakken waaltjes zijn beide van ongekende kwaliteit en kleurvast. Hierdoor zullen de materialen nooit van elkaar afwijken door weersinvloeden. Een duurzame oplossing die een leven lang mee gaat, gegarandeerd.