• Groot assortiment

  • Scherpe prijs

  • SNELLE LEVERING

Kom tot rust in je eigen tuin

Creëer een heerlijke tuin waar je kan genieten van het buitenleven. Een plek waar je kan ontspannen, maar ook gezellig met vrienden en familie tijd door kan brengen. Want buiten komt iedereen tot leven. Een mooi terras is hiervoor de basis. Met een combinatie van terrastegels en meubilair wordt de drempel om naar buiten te gaan een stuk lager. Bij Timmerman Sierbestrating willen we je graag helpen om deze drempel te verlagen.

Wat kun je bij ons vinden:

  • Heel veel soorten betontegels
  • Keramische tegels
  • Opsluitbanden en andere toebehoren
  • Specialistisch advies in onze showroom
Terrastegels | Scherpe prijs | Timmerman Sierbestrating
Terrastegels | Timmerman Sierbestrating

Waar op te letten bij keuze tuintegels

Let bij uw keuze op terrastegels niet alleen op kleuren, maar ook op de kwaliteiten van de tuintegel. Wat is het voetcomfort, hoe dik is de tegel en hoe kleurvast is de tegel? Dit zijn nog maar een aantal vragen die belangrijk zijn bij de keuze voor uw terras. Komt u er niet uit? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze grote showroom in Ruinerwold.

Grootst assortiment

Op onze website vindt u een groot assortiment met terrastegels. Van standaard betontegels tot aan keramische tegels. Wij hebben het. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Ruinerwold. We hebben een breed scala aan terrastegels staan en ons specialistisch team zal u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Want een tegel in het echt zien, is toch wat anders dan op een plaatje op het internet.

Terrastegels

Het buitenleven begint op een goed terras. Een goed terras begint met goede en mooie terrastegels die perfect aansluiten bij uw tuinwensen. Maar ook, zoals wel veel wordt vergeten, aansluit bij de kleuren en stijl van uw woning. En alles begint met de vraag: “wat vindt u mooi?” Vaak een lastige vraag. Maar door keuzes goed te bespreken in het ontwerp- en aankoopproces wordt het soms al snel eenvoudiger om te kiezen. Want er spelen veel factoren waar niet iedereen snel bij stil staat bij de aankoop van onder andere de terrastegels.

Kopen van terrastegels

Terrastegels zijn er in vele soorten en maten. Het is lastig om door de bomen het bos te zien, maar laat u niet alleen leiden door de prijs. Want er zit veel verschil in de soorten terrastegels. Dit gaat van kleurvastheid tot aan onderhoudsvriendelijkheid, van een facet erin verwerkt tot aan geborstelde tegels. Op onze website proberen we bij iedere terrastegel zo goed mogelijk de kwaliteiten van de betreffende tegel te vertellen. Maar het is altijd beter om u te laten informeren door een specialist. Deze kan u alles vertellen over de soorten en welke het beste aansluiten bij uw wensen.

Aanleggen van terras

Een terras wordt veelal aangelegd door een vakman. Dit kan een hovenier of een stratenmaker zijn. Wij hebben een groot netwerk aan erkende hoveniers en stratenmakers. Schroom niet om hier bij ons na te vragen.

Natuurlijk kunt u ook zelf het terras aanleggen. Dan kunt u veel informatie hiervoor vinden op onze verwerkingsadvies en onderhoudstips pagina.

Onderhoud van terrastegels

Kopen van het terras is één, het aanleggen is twee, maar het onderhouden van een terras is vaak een vergeten punt drie. Onderhoud is niet altijd de leukste klus, maar het verlengt wel de levensduur en het plezier van het terras. Wij hebben een simpele onderhoudsproducten om dit werkje eenvoudig te laten verlopen.

Tips van Timmerman Sierbestrating

GeoCeramica Impasto Grigio Decor sfeer
verwijderen van onkruid tussen de sierbestrating
hoogteverschil met L-elementen