Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Timmerman Sierbestrating zijn trendy en met een goed prijskaartje. We hebben hebben een breed assortiment met tuinmeubelen. Van loungesets tot bijzettafels, maar ook toebehoren als parasols.

Wij staan voor:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Fantastisch comfort
  • Goede prijs
  • Moderne uitstraling

Vraag een offerte aan en we reageren de volgende werkdag! U weet dan direct wanneer het product geleverd kan worden.

Tuinmeubelen bij Timmerman Sierbestrating

Naast terrastegels, kunstgras, schuttingen kunt u ook bij ons terecht voor tuinmeubelen. Dit onderdeel van het tuin-totaal concept wat we hebben. Alleen eventuele beplanting zou u nog zelf moeten regelen. Maar, we hebben ook een groot netwerk aan erkende hoveniers welke u uitstekend kunnen voorzien in de juiste keuze voor beplanting in de tuin.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor tuinmeubelen of toebehoren?

Het is belangrijk om bij de keuze voor een tuinset, zweeflounger of een parasol te kijken naar verschillende punten. We hebben de punten in willekeurige volgorde gezet:

  • Wat is de afmeting van mijn terras en past het tuinmeubel daar op?
  • Welke stijl vindt u mooi? Meer landelijk of juist industrieel
  • Is het materiaal weersbestendig? Zo nee, kan ik het altijd en snel ergens droog op slaan?
  • Weeg het praktische goed af met de uitstraling

Vooral dat laatste is een belangrijk punt. Het kan allemaal mooi ogen, maar als je er niet lekker op zit de toegankelijkheid is niet wenselijk. Het praktische mag nooit de beperkende factor zijn, want dit gaat ten koste van het plezier. En dus indirect ook de portemonnee. We vertellen dit eerlijk, want ook wij willen graag dat u met veel plezier gebruik maakt van uw loungeset.

Terrastegels

Een mooi tuinmeubel, moet natuurlijk op een mooi terras. Bij Sierbestratingvoordeel beschikken wij over een groot assortiment terrastegels. Van keramisch tot onbehandeld beton.

Inspiratie

Sta je nog helemaal aan het begin van een nieuwe tuin en zoek je nog naar inspiratie. Probeer eens Pinterest. Het medium waar heel veel inspiratie te behalen valt. En één ding scheelt, op Sierbestratingvoordeel kun je het grotendeels weer bestellen :)