Slimme tuinverlichting

Slimme tuinverlichting

Breng uw tuin tot leven met de slimmer tuinverlichting van Gardenlights! Verander uw tuin in een kleurrijk geheel of laat de verlichting automatisch aangaan wanneer het donker wordt. Met de Garden Lights Plus app heeft u alles zelf in de hand!

De slimme lampen van Gardenlights worden ontwikkeld op basis van laagspanning (12 volt). Het is daardoor veilig, energiezuinig en makkelijk aan te leggen.

Hoe werk het buitenverlichtingssysteem?

1. Kies uw verlichting

Kies uw gewenste armatuur waarmee u uw tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten

2. Kies de transformator

Het totale wattage door de uw gekozen verlichting bepaalt het wattage van de benodigde transformator. Tel het aantal wattage bij elkaar op en u weet welke transformator het beste bij u past. Zorg altijd voor extra ruimte qua wattage indien u later nog een lamp wilt toevoegen.

3. Kies de kabellengte

Kies welke lengte aan kabels u nodig bent om alle verlichting te bereiken. Daarnaast bent u voor iedere punt vanaf de kabel naar een verlichting een F-connector nodig.

Vraag het onze specialisten! Wilt u graag advies over buitenverlichting, vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!