Lightpro

Energiezuinig en eenvoudig

De lampen en accessoires van Lightpro worden ontwikkeld op basis van laagspanning (12 volt). Het is daardoor veilig, energiezuinig en makkelijk aan te leggen. Op deze pagina vindt u alle materialen die binnen het Lightpro buitenverlichting assortiment vallen. Het design van Lightpro is fantastisch en geeft zeker een meerwaarde aan de kwaliteit van uw tuin, oprit, overkapping of looppad.

 

Transformator met gemak

De transformator is het begin van uw systeem. Tel het totaal wattage van uw lampen bij elkaar op en kies vervolgens de transformator die bij uw lichtplan past. De Transformator 60W en 100W hebben daarnaast ook een lichtsensor en timerfunctie. Een transformator met gemak om zo te zeggen.

Let op! Houd er rekening mee dat een transformator tot 75% belast mag worden. Op deze manier behoud u krachtige toevoer naar uw lampen.

Maak uw tuin ‘smart’

Met de Lightpro NXT Switch maakt u het eenvoudig om alle verlichting in uw tuin te kunnen bedienen vanaf de app op uw telefoon of tablet. Met de Lightpro app kunt u vervolgens zones in de tuin creëren en afzonderlijk van elkaar aan- en uitschakelen. Lees meer hierover op de product pagina van de Lightpro NXT Switch.

Let op! Wilt u met verschillende kleuren werken, dan moet u de slimme verlichting van Gardenlight gebruiken.

Hoe werk het buitenverlichtingssysteem?

1. Kies uw verlichting

Kies uw gewenste armatuur waarmee u uw tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten

2. Kies de transformator

Het totale wattage door de uw gekozen verlichting bepaalt het wattage van de benodigde transformator. Tel het aantal wattage bij elkaar op en u weet welke transformator het beste bij u past. Zorg altijd voor extra ruimte qua wattage indien u later nog een lamp wilt toevoegen.

3. Kies de kabellengte

Kies welke lengte aan kabels u nodig bent om alle verlichting te bereiken. Daarnaast bent u voor iedere punt vanaf de kabel naar een verlichting een F-connector nodig.

Vraag het onze specialisten! Wilt u graag advies over buitenverlichting, vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!