Gardenlights

Eenvoudig en betaalbaar

De lampen en accessoires van Gardenlights worden ontwikkeld op basis van laagspanning (12 volt). Het is daardoor veilig, energiezuinig en makkelijk aan te leggen. Op deze pagina vindt u alle materialen die binnen het Gardenlights buitenverlichting assortiment vallen. Met de scherpe prijs-kwaliteit verhouding en het mooie design zorgt voor groter plezier van uw tuin, oprit, overkapping of looppad wanneer de zon verdwijnt.

Plug & play

Onze buitenverlichting is door iedereen snel én zonder installateur aan te leggen. Sluit simpel de kabel van de lamp aan op de hoofdkabel, plug & play! Omdat 12 volt volledig veilig is, hoeven de kabels niet 50 cm in de grond gelegd te worden.

Maak uw tuin ‘smart’

Breng uw tuin tot leven met de nieuwe Smart verlichting van Gardenlights! Verander uw tuin in een kleurrijk geheel of laat de verlichting automatisch aangaan wanneer het donker wordt. Met de Garden Lights Plus app heeft u alles zelf in de hand!

Bekijk hier de Smart verlichting van Gardenlights

Hoe werk het buitenverlichtingssysteem?

1. Kies uw verlichting

Kies uw gewenste armatuur waarmee u uw tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten

2. Kies de transformator

Het totale wattage door de uw gekozen verlichting bepaalt het wattage van de benodigde transformator. Tel het aantal wattage bij elkaar op en u weet welke transformator het beste bij u past. Zorg altijd voor extra ruimte qua wattage indien u later nog een lamp wilt toevoegen.

3. Kies de kabellengte

Kies welke lengte aan kabels u nodig bent om alle verlichting te bereiken. Daarnaast bent u voor iedere punt vanaf de kabel naar een verlichting een F-connector nodig.

Vraag het onze specialisten! Wilt u graag advies over buitenverlichting, vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!