Sierbestrating in Hollandscheveld

Opzoek naar sierbestrating van uitstekende kwaliteit met een scherpe prijs? Dan bent u bij Timmerman Sierbestrating aan het juiste adres. Wij leveren binnen 10 werkdagen* in Hollandscheveld met eigen transport, zodat u verzekerd bent van een accurate levering.

Wij hebben een groot assortiment met terrastegels, opritstenen, stapelblokken, grind en split. Maar ook voor buitenverlichting, kunstgras en hemelwaterafvoer kunt u terecht bij Timmerman Sierbestrating. Voor uw totale tuinaanpak kunt u bij ons terecht. Daarnaast geven we gedegen advies en kunt u gebruikmaken van ons grote netwerk met stratenmakers en hoveniers.

Ruim 1500m2 showtuin

Wilt u rustig uw mogelijkheden bekijken en bespreken welke sierbestrating het beste bij u past? Dan staan onze specialisten voor u klaar. In onze showtuin van ruim 1500m2 heeft u de keuze uit honderen soorten materialen.

Bezoek onze showtuin

Timmerman Sierbestrating

  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eigen transport

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk ons assortiment op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de materialen die u wenst. We streven ernaar om binnen één werkdag u van een passende offerte te voorzien. Dan weet u direct waar u aan toe bent!